Forskaling og betongarbeider

Har du behov for å få utført forskaling og betongsarbeider? Vi er et populært valg for mange som ønsker å få utført forskaling og betongarbeider på Romerike og i Oslo. Og grunnen er enkel. Vi er en entreprenør som kombinerer høy kompetanse med avansert utstyr og fornuftige priser innen forskaling og betongarbeider.

Ekspertise og grundighet er nødvendig

Nøyaktig utførelse av forskaling og armering er viktig for konstruksjonens varighet.  Dette sikrer du deg, dersom du velger Morterud & Ramse AS. Når vi utfører forskaling og betongarbeider jobber vi etter de høyeste standardene på området for å sikre optimale resultater – og fornøyde kunder.

Vi har base i Fet kommune

Morterud & Ramse AS er en anerkjent entreprenør som holder til i Fet kommune. Vi utfører alt innen grunnarbeider og betongarbeider. Kompliserte betongarbeider er ett av våre spesial områder, dette fordi vi har ansatte med meget lang erfaring innen faget. Vi har vår egen maskinpark og råder over eget forskalingsutstyr for ulike typer oppdrag. Har du spørsmål vedrørende forskaling eller betongarbeider er det bare å ta kontakt.