Grunnarbeid

Trenger du en entreprenør til grunnarbeid?

Grunnarbeid - enebolig

Morterud & Ramse AS er en solid entreprenør som forestår alle typer oppdrag innen grunnarbeid og betongarbeid – både for enebolig og andre typer bygg. Vi har lang erfaring på vårt felt og sammensetter løsninger basert på akkurat dine ønsker og behov. Vår høye profesjonalisme og konsekvente prioritering av kvalitet har gjort oss til et naturlig førstevalg for en lang rekke fornøyde kunder i Fet, Rælingen, Skedsmo, Lørenskog og omegn.

Trygghet

Vi implementerer utelukkende anerkjente metoder og teknikker når vi utfører grunnarbeid for enebolig. Derfor kan du alltid føle deg trygg på at resultatene er i harmoni med de høyeste standardene. Et godt utført grunnarbeid for enebolig er blant annet avgjørende for å sikre et stabilt bygg som ikke får sprekker over tid. Har du spørsmål eller ønsker et godt tilbud er det bare å ta kontakt.

Grunnarbeid - industri og næring

Grunnarbeid for industribygg og andre typer bygg er et av våre satsningsområder, og vi har har både kapasitet og kompetanse til å påta oss selv krevende oppdrag på dette området. Vi er en kompetansebedrift som vekter kunnskap og kvalitet meget høyt – noe som alle våre oppdrag innen grunnarbeid for industribygg avspeiler.

Konkurransedyktige priser

Stor yrkesstolthet er et nøkkelbegrep for oss og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen for å kunne fortsette å tilby konkurransedyktige løsninger til hyggelige priser. Vi er med andre ord det pålitelige valget når du ønsker grunnarbeid for industribygg som harmonerer med de høyeste standardene på området.